آموزش ها

آسترکاری کابینت روشویی

پولیش کاری کابیت روشویی
[us_single_image image=”1384″][us_single_image image=”1386″][us_single_image image=”1388″][us_single_image image=”1396″][us_single_image image=”881″][us_single_image image=”1389″]

آسترکاری :

آموزش آسترکاری کابینت روشویی

آموزش آسترکاری کابینت روشویی را دنبال کنید . به هیچ عنوان از پوساب ها ی زبر و خشن و همچنین از پوساب های چتری استفاده نکنید در خصوص سمباده های زبر که نیازی به توضیح نیست اما درباره پوساب های چتری که اصلا از آنها استفاده ننمایید چرا که سطح کار شما مسطح بوده و این پوساب ها سطح کار شما را از یکنواخت بودن دور میکند که دیگر قابل تعمیر نمیباشد .بنابرین برای حل این مشکل از سمباده لرزانهای موجود در بازار استفاده نمایید . در حین استفاده کردن روی سطح را مرطوب نگه دارید . دلیل این امر را در حین کار متوجه خواهید شد .

ابزار مناسب در نظافت کابین

از نمونه کاردک موجود در تصویر فقط جهت پولیش اولیه و جداسازی کار از اجسام درشت استفاد نمایید اما در ظریف کاری ها کاردک های شیشه پاک کن بهترین ابزار میباشد .

تینر مناسب

جهت آسترکاری بایستی فقط از تینر 20000 استفاده کنید . جهت رنگ کاری نیز همینطور  نسبت تینر به آستر با توجه به برندهای مختلف متفاوت است . تا حدی آن را ترکیب نمایید که وقتی قلمی که با آن ترکیب مینمایید را از آستر بیرون کشیدید . آستر به صورت قطره ای پایین نریزد بلکه به صورت خطی باشد و همینطور روان هم باشد .

پیستوله رنگ

همیشه یک پیستوله مخصوص رنگ و یک پیستوله مخصوص آستر به کار ببرید و پس از رنگ کاری آنها را دمونتاژ نموده و در ظرف تینر یا بنزین بگذارید بماند . تا روزنه های آن تسط رنگ بسته نشود که این اصلا خوب نیست و اگر پیسوله برای سری بعد بسته شود دیگر رنگ کاری استاندارد نیست .

کمپرسور

در انتها هم باتمیز کردن کار با مهمترین بخش رنگ کاری روبرو میشوید . که چک کردن کمپرسور باد میباشد . در این خصوص متنی کامل تهیه شده که به زودی در سایت گمارده میشود .

آستر فوری چیست ؟

 آستر فوری کلا یه محصول جداست و برخی ممکن است آن را با رنگ اشتباه بگیرند . برخی از مکملات رنگ را که در ادامه توضیح خواهم داد در آسترها وجود ندارد .

کابینت روشویی کلاسیک چوب

مراحل آسترکاری  کابینت روشویی چگونه است ؟

  زمانی که شما خواستید زیر کارتون را آستر بزنید باید مراحلی را دنبال کنید .مواردی را که عنوان میکنیم را به ترتیب انجام دهید تا از کیفیت آستر خوبی محصول شما برخوردار شود .

1. قبلش از هرکاری باید گودیها و بریدگی ها و قسمت هایی از کار را که زخمی شده اند با بتونه سنگی ترمیم شود  . جهت بتونه کاری کابینت روشویی اینجا کلیک کنید .

2.کابینت روشویی را بعد از خشک شدن بتونه با یک دستمال تمیز خش کنید و سپس روی کار را باد بگیرید تا ریزگردها هم از روی کار بلند شود  .

نکته : باد گرفتن کار قبل از رنگکاری کابینت روشویی همانند فوت کوزه گری میماند  . بعد از مدتی رنگ کاری به این پروسه به خوبی واقف خواهید شد .

3. سپس آسترفوری را که از فروشگاه رنگ خودرو تهیه کردید را تقریبا به نسبت 50% با تینر فوری ترکیب کنید . مراقب باشید که آسترفوری با بنزین حل نمیشود و حتی بهتر است از تینر فوری 10000 هم استفاده نشود و 20000 گزینه بهتریست .

پاشش آسترکاری کابینت روشویی

4.پاشش آستر را آغاز کنید . پاشش آستر باید به گونه ای باشد که تنها روی کار پوشیده شود  . این را بدانید که مقدار پاشش آستر کاری در کابینت روشویی کم باشد در مرحله بعدی با مشکل رنگکاری اصلی روبرو خواهیم شد و اگر هم بیش از حد پاشش آستر را انجام دهیم باعث میشود که زیر کار آستر ما دیگر خشک نشود  . شما ضخامت یک کاغد 0.1 را در نظر بگیرید و به همان اندازه پاشش آستر را اانجام دهید .

کابینت روشویی کلاسیک چوب

5.در خصوص نحوه پاشش هم خدمتتان عرض کردم که باید روی کار را کامل بپوشاند . بعد از پاشش آستر 10 دقیقه در هوای گرم و 30 دقیقه در فصل زمستان باید صبر کنیم تا کامل آستر خشک شود . سپس از یک پوساب ( تا حد ممکن از پوساب نرم استفاده شود ) استفاده کنید و زبری آستری را بسابید .

نکته : این هم یک فوت کوزه گری دیگر . پوسابی که جهت یکسان کردن سطح آستر استفاده میکنید باید تا جایی که پوساب کشیدن ادامه دارد مرطوب باشد .

سپس چند دقیقه صبر کنید و دوباره توسط پاشش باد گرده های خشک شده آستر را که زمان پوساب کشیدن در آسترکاری کابینتت روشویی ایجاد شده است تمیز کنید  . حال کابینت روشویی شما جهت آماده است برای رنگ کاری اصلی

آموزش رنگ کاری کابینت روشویی به زودی …..

کابینت روشویی کلاسیک چوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *